Practical Health
Natuurgeneeskundige praktijk Mirjam Jongen
 

Zoals velen weten, ben ik in het voorjaar gestart met de Therapeutenopleiding Celzouten. Zie voor meer informatie over celzouten. We hebben inmiddels enkele celzouten behandeld en wat natuurlijk heel belangrijk is, zelf ervaren wat ze voor je betekenen.

levenskwaliteit - verbetering?


Nou, ik kan je zeggen: het resultaat mag er zijn!  Er ontstaat een bewustzijn en een groei wat je laat stralen als mens. Aangezien ik dit zelf heb ervaren wil ik dit heel graag aan jou doorgeven zodat ook jij kunt groeien in je zijn. Zodat ook jij meer mag genieten van jezelf en ook meer van mensen om je heen.

Door celzout 1, 2 en 3 te gaan gebruiken, zul je gaan merken dat je steeds meer in je kracht kunt gaan staan. Het laat je als mens groeien, je kunt beter voor jezelf opkomen, je grenzen worden duidelijker, meer eigenwaarde en zelfvertrouwen. Je krijgt letterlijk meer volume en je gaat merken dat je beter in beweging kunt komen naar je medemensen.

Maar vergeet daarbij niet dat het toevoegen van mineralen ook fysiek een gunstige werking op je zullen hebben!

Om jou mee te laten profiteren, organiseer ik een 3-daagse workshop van 2 uren en wel op 4 oktober, 1 november en 29 november. Telkens van 19.00 - 21.00 uur.

De volgende celzouten zullen worden behandeld: nr 1 calcium fluoratum
                nr 2 calcium phosphoricum
                nr 3 ferrum phosphoricum

De kosten voor de totale workshop bedraagt 120 euro incl. een flesje bloesem remedie;  wat niet mag ontbreken als extra ondersteuning van dit proces en natuurlijk incl. het bijbehorende celzout!

Je gaat aan de slag met 200 gr. tabletjes of 200 gr. poeder. Welke het meest geschikt is voor jou zal na het testen duidelijk worden.

Natuurlijk krijg je ook informatie over het behandelde celzout mee zodat je thuis nog eens op je gemak kunt nalezen wat de werking hiervan is.

Het te betalen bedrag wordt in één keer en contant, 10 dagen voor de 1e dag, afgerekend.

Deze unieke workshop geeft je de gelegenheid om meer uit jezelf te halen en om je te laten groeien als mens waardoor je in je ontwikkeling gaat stijgen. En dat geeft je leven meer waarde....

Heb je belangstelling en wil je graag deelnemen, meld je dan aan via de site of telefonisch.
Mirjam Jongen    Rodebachstrasse  26     Tȕddern  06-13252151