Bloesem remedies

Practical Health
Natuurgeneeskundige praktijk Mirjam Jongen
Als angst overheerst wil dat zeggen dat moed ontbreekt. Bloesem remedies duwen de angst niet weg, maar helpen ons om inzicht te krijgen in de problematiek zodat je weer moed kunt ontwikkelen.

Bloesem remedies worden gebruikt in vloeibare vorm en helpen u met uw spirituele ontwikkeling, innerlijke groei en bewustwording, innerlijk evenwicht en rust, transformeren van problemen, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel inzicht en evenwicht. Hierbij denken we o.a. aan: burn-out, stress, vermoeidheid, angsten, slecht zelfbeeld, trauma’s, onzekerheid. Ze helpen je bij je zoektocht naar je eigen bewustzijn en versterkt de verbinding met je ziel. Doordat je een beter beeld krijgt over jezelf wordt je mentaal en emotioneel sterker. Dit resulteert ook in een verbetering in de fysieke gezondheid.
Bloesems remedies herbergen een energie waar wij mensen gebruik van mogen maken. Ze bezitten een totale zuiverheid en zijn zeer krachtig in hun werking. Ze ondersteunen uw ontwikkeling, geven inzicht in de problematiek en helpen met het oplossen van problemen. Het verwondert mij iedere keer weer opnieuw hoe mooi de werking van de bloesem remedies is. Ze helpen je altijd op een lieflijke, zachte en tegelijkertijd op een krachtige wijze waar je verstomd van kunt staan.

Mirjam Jongen    Rodebachstrasse  26     Tȕddern  06-13252151